06 15 / 08 / 2017

Actieve partners

Ethias
Voor ETHIAS, de historische hoofdsponsor van het festival, bestaat het doel erin een maximaal comfort van de festivalgangers te verzekeren door oordopjes uit te delen, gehoorbescherming voor kinderen ter beschikking te stellen en waterdichte poncho’s te voorzien in geval van regen.


winforlife
WIN4LIFE is geen uitzondering op de regel en vermaakt de festivalgangers met een nieuwe stand in de buurt van het Paleizenplein.


seat
SEAT nodigt u uit de nieuwe SEAT Ibiza te ontdekken … al zingend! Neem plaats in de Karaoke Cab, geef het beste van uzelf en … misschien wint u wel een trip naar Ibiza. Zing uit volle borst mee met uw favoriete artiest in de carpool karaoke!


orange
ORANGE heeft het genoegen voor het 3de jaar op rij partner van het BSF te zijn. Orange kiest voor het BSF omwille van de cocktail van vermaak, kunst en cultuur die de Stad Brussel tijdens de hele zomer voorstelt. In haar wens om te investeren in de activiteiten die van belang zijn voor haar klanten, verhoogt Orange de 4G en 4G+ capaciteiten tijdens het BSF, zodat klanten van Orange verbonden kunnen blijven met wat ze nodig hebben. Dankzij dit exclusieve samenwerkingsverband is het mogelijk om een onvergetelijke ervaring op het BSF live te delen met vrienden en familie. Kortom, zeg niet langer "het podium van de Kunstberg", maar de "Orange Stage". 9 augustus wordt voor de klanten van Orange een bijzondere avond met de explosieve "Jain" als headliner, aangezien ze gratis toegang tot het BSF kunnen winnen!


mediamarkt
Van 9 tot 15 augustus zetten MEDIAMARKT en WIP MUSIC lokale en opkomende artiesten in de schijnwerpers, door middel van een Wip Music selectie en een “MM TALENTS” wedstrijd waaruit 7 talenten zijn gekozen. Deze artiesten zullen optreden in de Magic Mirrors van 9 tot 15 augustus om 19 u (voor de WIP MUSIC artiesten) en om 21 u (voor de winnaars van de MM Talents wedstrijd)!


brusselsairlines
BRUSSELS AIRLINES biedt 2 x 2 retourvluchten (NY en Toronto) aan aan de hand van 2 wedstrijden via de "BSF Extra's" enerzijds en de BSF-app anderzijds. Op uw plaats, klaar, start!


docksbruxsel

DOCKS BRUXSEL werkt vanaf de persconferentie samen met BSF om de sublieme hedendaagse ruimte van de "White Cinema" ter beschikking te stellen. Bovendien biedt het complex de festivalgangers de mogelijkheid hun BSF-armbandje vanaf 31 juli op te halen en tegelijk te genieten van talrijke voordelen aangeboden door de partnermerken via het programma "BSF Extra's"!

Een gift card ter waarde van €20 voor de eerste 750 festivalgangers die hun 10-DAY PASS in komen wisselen bij Docks. Geldig van 31/07 tot 06/08.Planet Parfum

PLANET PARFUM zorgt bovenaan de Kunstberg trappen, voor een schoonheidspauze in haar stand "The Mirror Box": schoonheidsadvies, make-up relooking en een photobooth om het resultaat af te drukken!

Deze stand is 7 en 8 augustus aanwezig.FMSB
De FSMB vermaakt de festivalgangers met de actie "Love4You" op 12 en 13 augustus!


belgium

.BE organiseert dit jaar twee mooie acties:

  • De "Escape Room" in het kader van de campagne "info-risico’s" op het Koningsplein. Een speelse en unieke ervaring, om alleen, met het gezin of met vrienden te beleven. Leer op een speelse manier te reageren in noodsituaties. Durf de duisternis ingaan en overtref uzelf. Informatie om overal op voorbereid te zijn.
  • De federale overheid is aanwezig met de Phenomenal Truck. Ontdek op welk vlak België nog fenomenaal is dankzij speelse activiteiten voor alle leeftijden.


WIP Music
Van 9 tot 15 augustus zetten WIP MUSIC en MEDIAMARKT lokale en opkomende artiesten in de schijnwerpers, door middel van een Wip Music selectie en een “MM TALENTS” wedstrijd waaruit 7 talenten zijn gekozen. Deze artiesten zullen optreden in de Magic Mirrors van 9 tot 15 augustus om 19 u (voor de WIP MUSIC artiesten) en om 21 u (voor de winnaars van de MM Talents wedstrijd)!


TicTac
TIC TAC verfrist de jobstudenten door hun laatste smaak aan de Welcome Packs toe te voegen!