Brussels
Brussels BXL
RTBF

5-DAY PASS

75€ / 14>18.08

1-DAY PASS

30€ / 14.08

35€ / 15>18.08

DRINK & FOOD TICKETS

TICKETS
bsf2018-nuttige-informatie
#BSF2018 nuttige informatie

Op 14 augustus is het eindelijk zover: het Brussels Summer Festival 2018.
Om het festival zo fijn mogelijk te beleven, geven we je graag nog wat nuttige informatie mee, dan ben je helemaal klaar voor vijf dagen muziek en plezier in hartje Brussel!

Bekijk het uurschema
Je vindt een artiest leuk en hebt daarom een BSF ticket gekocht,maar je weet niet welke artiesten het festival aftrappen of optreden op de andere scènes?
Neem hier dan nog een kijkje naar onze uren zodat je je favoriete artiest niet mist.

Kom je festivalbandje halen
Kom naar één van de vier ticketbalies op ons festival (Dynastie, La Madeleine, Museumpleinen Paleizenplein (vanaf de 15e)) om je e-ticket om te ruilen tegen een festivalbandje.
Opgepast: Je 1-DAY e-ticket moet je op de dag zelf omruilen.
De openingsuren vind je hier.

Inwinnen op je tickets
Wil je extra tickets kopen voor het festival? Dat is mogelijk, maar de prijzen zijn ter plaatse €2 duurder. Ze blijven wel voordeliger op www.bsf.be!
Wat voor de eet- en dranktickets? Wissel je voucher bij de balies of koopje dranktickets op het festivalterrein: €10 voor 10 tickets.Of koop ze online en profiteer van de speciale prijs van €25 voor 30 tickets!

Voel je veilig
Jullie veiligheid als festivalgangers is zeer belangrijk. Er is constant overleg met de politie en ze zijn aanwezig tijdens het festival. Het Rode Kruis is ook aanwezig indien jij of je vrienden zich onwel voelen.
Wat je allemaal wel en niet mag meenemen, vind je hier.

Download de BSF app
Wil je de laatste nieuwtjes hebben tijdens het festival? Download dan onze BSF 2018 app. Hij is beschikbaar in de App Store en Google Play. Stel je persoonlijke planning samen weetwanneer een concert bijna uitverkocht is. Bekijk op elk moment het plattegrond van het festival. Weet bij welke partners je korting krijgt. Met deze app heb je alles in handbereik!

Kom met het openbaar vervoer
Om in het centrum van Brussel te komen, neem je best het openbaar vervoer. De metro’s 1 en 5 rijden nog tot ruim na de concerten. Kom je toch met de auto, dan kun je voor €5 parkeren bij de Interparkings Grote Markt, Albertina Square of Wet.

Deel je beleving, de sfeer, de vibes!
Deel al je foto’s en video’s met de hashtag #BSF2018. En volg ons op Facebook, Instagram en Twitter. Wil je al in de stemming komen voor het festival? Beluister dan zeker de BSF playlist op Spotify.

Neem zeker nog eens de website door, zodat je helemaal festival ready bent!
Tot snel op het festival!