06 15 / 08 / 2017

Concerten... Jawel maar meer dan dat!

Zoals elk jaar doen de sponsors er alles aan om festivalgangers te entertainen met originele en leuke animaties. Probeer ze uit tijdens uw bezoek aan BSF, er is voor elk wat wils!

De lucht in met Win4life

Win4life zorgt gegarandeerd voor plezier met haar 'FunBike'. Festivalgangers kunnen het tegen elkaar opnemen in een dolle fietsrit… van 360°! De winnaar vertrekt niet met lege handen! Beleef deze unieke ervaring op het Paleizenplein van 12 tot 15 augustus!

Planet Parfum maakt je mooi

Planet Parfum verwent festivalgangers met een beautybreak dankzij ‘The Mirror Box': schoonheidstips, restyling make-up en photobooth om het resultaat af te drukken! Waar? Bovenaan de trappen van de Kunstberg op 7 en 8 augustus! Don’t miss it!

 MediaMarkt en Wip Music: opkomende artiesten in de schijnwerpers

MediaMarkt en Wip Music bundelen hun krachten om toekomstig talent en Belgische artiesten van nu in de kijker te stellen… Ontdek hun selecties op het podium van Magic Mirrors van 9 tot 15 augustus, om 19u en 20u30! Meer info hier.


België zoals u het nog nooit hebt gezien met de federale overheden

Een herinnering aan onze trots om Belg te zijn, waarom niet? De federale overheden en 'Phenomenal Truck' tonen je in welke mate België op een andere manier fenomenaal is via speelse animaties voor alle leeftijden (waaronder een virtuele werkelijkheidservaring!). Calderplein op 12, 13 en 14 augustus!

Overtref jezelf met Escape Room

Bezoek de 'Espace Room' op het Koningsplein in het kader van de campagne 'info-risico's'. Een ludieke en unieke ervaring: alleen, met het gezin of met vrienden. Om op een leuke manier te leren wat je het beste kan doen in een noodgeval. Waag je in het donker om jezelf te overtreffen en op de hoogte te zijn. Aanwezigheid op 6,11,13,14 en 15 augustus.

Een overzeese vlucht met Brussels Airlines

Brussels Airlines wijkt niet af van de traditie om 2x2 H/T vluchten naar NY en Toronto weg te schenken via 2 eenvoudige en ludieke spelwedstrijden. Ontdek ze meteen in de applicatie BSF, rubriek 'wedstrijd'!

'Cheeese': BX1 neemt een foto van u

Leg tot slot een subliem zicht op Brussel vast via de foto-actie van Panoramix aangeboden door BX1 van 9 tot 15 augustus. En verspreid je foto op BSF tot groot plezier van iedereen die je kent!

Get on the road and sing with SEAT Ibiza Karaoke Cab !

Meer info hier