EEN ZOMER ZONDER BSF

15 juli 2020

Met veel pijn in ons hart schrijven we dit bericht. Na de beslissing van de Veiligheidsraad om alle massabijeenkomsten te annuleren tot 31 augustus, hebben we net als de andere zomerfestivals besloten om de 2020-editie van het Brussels Summer Festival te annuleren.

De afgelopen weken hebben wij net als jullie, veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de gezondheidscrisis die we met z’n allen doormaken. Onze prioriteit is en blijft de gezondheid en veiligheid van onze festivalgangers, artiesten, partners, teams en betrokken professionals. We volgen de beslissingen en aanbevelingen van de overheid op dit gebied dan ook nauwgezet op.

Op 15 april 2020 zijn we door de Belgische Nationale Veiligheidsraad op de hoogte gebracht van het verbod op massa-evenementen in de zomer van 2020. We moeten jullie dan ook spijtig genoeg meedelen dat deze editie van het Brussels Summer Festival, van 19 tot 23 augustus, afgelast is.

We hopen vooral dat deze boodschap jullie (en jullie dierbaren) in goede gezondheid treft. Onze gedachten gaan uit naar iedereen in de zorg en arbeiders die ons elke dag in staat stellen om te blijven leven, ons te voeden en ons te verplaatsen. Laten we hen nu en deze zomer nog meer toejuichen en bedanken.

We willen ook onze festivalgangers bedanken, die vanaf de eerste aankondigingen van het festival begin dit jaar trouw zijn gebleven. Alle gekochte tickets worden terugbetaald en/of zijn geldig voor de volgende editie van BSF in 2021. We komen binnenkort bij jullie terug met de verschillende procedures hiervoor.

Tot die tijd kunnen we jullie alleen maar aanmoedigen om thuis te blijven, om de door de overheid opgelegde hygiëneregels te respecteren en om voor jezelf en jullie naasten te zorgen.

We zien jullie heel graag terug 18 tot 22 augustus 2021 voor een mooier feest.

Het BSF Team

Volg ons op
Newsletter
Ethias Win For Life VILLE DE BRUXELLES IRIS RTBF.BE
ZIE ALLES