Annulering van het BSF 2021

11 mei 2021

Beste festivalgangers, 

Vandaag werd er door het overlegcomité aangekondigd dat ze groen licht gegeven voor een planning voor de heropstart van de culturele sector. Het BSF-team is blij te vernemen dat er een duidelijk kader tot stand wordt gebracht, zodanig dat er deze zomer culturele activiteiten kunnen plaatsvinden die aangepast zijn aan de gezondheidssituatie. 

Toch brengen de aangekondigde maatregelen noch te veel beperkingen en onzekerheden met zich mee om de 2021 editie van het festival in zijn gebruikelijke vorm en met een gerust hart te kunnen organiseren, en wordt deze daarom geannuleerd.   

We zijn ons ervan bewust dat deze beslissing onze trouwste festivalgangers zal teleurstellen, evenals alle mensen die elk jaar meewerken aan het succes van ons festival (leveranciers, artiesten, technici, partners, restaurateurs, hoteliers, vrijwilligers …).   

Voor alle festivalgangers die reeds tickets hadden voor de 2020 of 2021 edities, zullen we binnenkort de voorwaarden voor de ticketing op onze website communiceren: https://bsf.be   

Bedankt voor jullie steun en geduld in deze moeilijke tijden. We hopen jullie snel te zien. Zorg voor jullie, we missen jullie <3    

 Het BSF-team 

Volg ons op
Newsletter
Ethias Win For Life VILLE DE BRUXELLES IRIS RTBF.BE
ZIE ALLES