OVER ONS

Brussels Summer Festival (BSF) presenteert in 2021 de 19de editie van het festival…

… Deze zal plaatsvinden van 18 tot 22 augustus in hartje Brussel. Dit is de perfecte gelegenheid voor ons team om een ambitieus, dynamisch, intergenerationeel project voor te stellen dat tevens de sterke waarden die de stad Brussel dagelijks verdedigt, naar voren brengt.

Voor deze komende editie behouden en versterken we de fundamentele beginselen die hebben bijgedragen tot de bekendheid van het festival. Dit betekent dat we een voordelige prijs aanbieden die toegankelijkheid garandeert voor het grootste aantal mensen, terwijl we een sterk en gediversifieerd muziekprogramma voorstellen. Dit programma bestaat uit zowel bekende als opkomende internationale en Belgische artiesten, in allerlei verschillende muziekgenres (rock, pop, hiphop, electro). Dit weerspiegelt de culturele diversiteit die te Brussel te vinden is.

Het BSF vindt plaats op 3 locaties in het historische deel van de stad Brussel. Deze podia (Paleizenplein, Kunstberg en La Madeleine) bevinden zich op maximaal 10 minuten loopafstand van elkaar. Door hun verschillende groottes kan een gevarieerd programma aangeboden worden, gaande van de opkomende artiesten tot de headliners.

Zoals gewoonlijk biedt het festival vele voordelen en extra activiteiten in Brussel aan de 5 DAYS PASS houders, door middel van het “BSF EXTRAS” programma. (Vind meer informatie op de BSF EXTRAS-pagina).

Volg ons op
Newsletter
Ethias Win For Life VILLE DE BRUXELLES IRIS RTBF.BE
ZIE ALLES